Senaste nytt: Sommarbemanning på kansliet

Skrivet 25 maj 2020 15:12
Under juni är kansliet bemannat måndagar, men vi ber om allas försiktighet att besöka oss. Juli och augusti håller vi stängt för att i början av september delvis vara bemannad. Brådskande frågor hänvisas till vår verksamhetschef Peter Andersson 070-670 80 41 eller verksamhetschef@storsjocupen.se Läs mer

Öppet SM i Parafotboll 2021?

Skrivet 08 maj 2020 10:40
Inför Storsjöcupen 2021 har vi nu officiellt ansökt om att få arrangera Öppet SM i Parafotboll. Så nu hjälps vi åt att hålla tummarna att vår ansökan är det vinnande. Fotbollsglädje är till för alla! Läs mer

Sjutton va bra!

Skrivet 29 april 2020 19:01
Dispens för er fyllda 17 år 2021. Att få spela det där sista året som 16-åring betyder mycket för många. I år försvinner den möjligheten då Storsjöcupen tyvärr ställs in. Så 2021 välkomnar vi alla dom lag, pojkar och flickor som var anmälda i P16 och F16 serien 2020. Vi vill ge er möjligheten att avsluta så som det var tänkt! Ni får så småningom en separat inbjudan från oss, men med denna glad... Läs mer

Storsjöcupen 2020 ställs in!

Den pågående coronapandemin gör att Storsjöcupen 2020 inte kan genomföras. Efter rådgörande med Folkhälsomyndigheten och den information som finns tillgänglig från såväl svensk som internationell expertis, har Storsjöcupen beslutat att ställa in turneringen.

Det är med en enorm sorg jag och styrelsen behöver fatta detta beslut. Vi har verkligen försökt att hålla ut och gjort vårt allt för att hitta alternativ. Att inte få visa upp vårt vackra Östersund och fylla den med fotbollsglädje gör verkligen ont i hjärtat.

Som styrelsen tidigare meddelat kommer de som betalat in deltagaravgiften att få dessa krediterade. Vi kommer givetvis vara lyhörda mot alla våra partners.

Vi hoppas och tror på allas förståelse för vårt beslut, och att vi tillsammans tar igen tiden vi missat nästa år.

Var rädda om varandra, det är i rådande läge viktigast just nu.
Teres Gärdin, Ordförande Föreningen Storsjöcupen
Välkommen till Östersund 2021!

STORSJÖCUPEN

hälsar Er varmt välkommen till 2021-års höjdpunkt!

Storsjöcupen spelas mellan den 6/7 - 10/7.

Storsjöcupens ledord har alltid varit närhet, trivsel, kamratskap, god mat, lika villkor för tjejer och killar samt naturligtvis mycket fotboll. Detta koncept har fått ett allt större genomslag i hela Norden och under senare år även i stora delar av övriga världen. Vi har haft deltagande lag från Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Ryssland, Polen, England, Malta, Spanien, USA, Mexico, Guatemala, Peru, Argentina, Brasilien, Indien, Thailand och Mongoliet. Storsjöcupen har mer än fördubblat antalet deltagare på bara några år.

Storsjöcupen har dock aldrig haft som målsättning att bli en “jätteturnering”. Vi vill kunna se varje enskild deltagare och försöka förbättra vårt koncept och innehåll varje år. Vi vill ge kvalitén hög prioritet. Glädjande är alla deltagares positiva omdömen under åren som visar varför turneringen vuxit sig så stark under snart 50 år.

Under fem dagar erbjuds samtliga deltagare, förutom spännande matcher dit Du har gångavstånd eller busstransport från Din förläggning, ett brett och varierat utbud av kringaktiviteter. Vi vet hur viktigt detta är för alla och vi försöker verkligen att svara på alla frågor och tillmötesgå önskemål efter bästa förmåga.

Storsjöcupens matcher startar tisdag morgon. Alla lag kommer att ha första match på tisdagen. Räkna INTE med möjlighet till senare första match. I A-boende ingår logi i skolsal måndag till lördag samt måltider från middag på måndagen till lunch på lördagen.

Vi ses till sommaren!

” Storsjöcupen skall erbjuda flickor och pojkar en internationell fotbollturnering i en miljö med hög kvalité i såväl fotboll som kringaktiviteter”

”The Storsjo Cup will provide girls and boys an international (soccer) footballtournament in a high quality environment of (soccer) football as well as surrounding activities”
Trönder-Afvisa Svensk Cater Mittmedia Länsförsäkringar Ramirent Östersunds kommun Adidas ICA Supermarket Gruppen Stadium